ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

(ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ)

  1. Εκπαίδευση Ακτινολόγων και ανάδειξη του κομβικού ρόλου της Ακτινολογίας στον καρκίνο του μαστού, ειδικά στον προληπτικό έλεγχο. Η εταιρεία  έχει σαν στόχο να υποδείξει τον δρόμο στους Ακτινολόγους , με γνώση και ποιότητα, να μπορέσουν να φτιάξουν το ιατρείο τους , να έχουν την πελατεία τους και να μην μεταναστεύουν στο εξωτερικό.
  1. Διασφάλιση υψηλής ποιότητος εξετάσεων – Διάδοση νέων τεχνολογιών . Στόχος είναι η διάγνωση του μικρού υποκλινικού καρκίνου μαστού, προς όφελος της γυναίκας και οικονομίας του Κράτους. Η διασφάλιση ποιότητος των εργαστηρίων απεικόνισης Μαστού και η διάδοση των νέων τεχνολογιών στην απεικόνιση του Μαστού αποτελούν τον μοναδικό δρόμο για την διάγνωση του καρκίνου μαστού σε μικρό μέγεθος, οπότε η έκταση και η ένταση της θεραπείας είναι πιο περιορισμένη , αλλά και το θεραπευτικό αποτέλεσμα πολύ καλύτερο.
  1. Την ανάδειξη της συνεργασίας ειδικοτήτων στο πρόβλημα του καρκίνου μαστού, ειδικά ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ και ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣΤΟΥ για την διασφάλιση της ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Το πρόβλημα του καρκίνου Μαστού απαιτεί καλή συνεργασία ιατρικών ειδικοτήτων, Ακτινολόγου, Χειρουργού, Παθολογοανατόμου, Παθολόγου – Ογκολόγου, Ακτινοθεραπευτού, Πλαστικού Χειρουργού, αλλά και μη ιατρικών ειδικοτήτων, Τεχνολόγων-Ακτινολόγων, Φυσικών Ιατρικής, Νοσηλευτριών, Φυσικοθεραπευτών, Ψυχολόγων.

Στοιχεία επικοινωνίας

EAME

Ένωση Ακτινολόγων Μαστού Ελλάδος

Δ Σεμιτέλου 6, ΑΘΗΝΑ 11528

T210 7780210

Einfo@eame.gr